Praktijk Klavertje Vier - Astrologie

Astrologie

Wat is Astrologie?

Astrologie is een boeiend gebied, dat zich bezig houdt met de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde. Het legt een verband tussen de kosmos en de mens: “zo boven, zo beneden”. Alles is in beweging in het universum. De zon, maan en planeten hebben hun eigen cycli. Dit maakt de geboortehoroscoop en daarmee elk mens uniek!

kinderhoroscoop

De geboortehoroscoop

Een geboortehoroscoop is een tekening van de planeetstanden op het moment van jouw geboorte. De tekening is een blauwdruk van jouw leven, het laat jouw sterke en zwakke kanten zien, jouw struikelblokken en hoe jij je eigen talenten het beste tot ontwikkeling kunt brengen.
De keuzes die je maakt in het leven staan niet vast. Jij bepaalt zelf hoe je leven eruit komt te zien.

Een consult duurt ongeveer 1 tot 1½ uur. De kosten bedragen 75,-- euro.

De kinderhoroscoop

Een kinderhoroscoop (vanaf 1 jaar) wordt anders bekeken dan een horoscoop voor volwassenen, omdat het kleine mensje nog grotendeels vanuit zijn onbewuste (Maankant) leeft. Naarmate het kind ouder wordt komen de invloed van het Zonneteken en de andere planeten meer naar voren.

kinderhoroscoop

Ieder kind wordt geboren met zijn eigen unieke blauwdruk. Deze tekening van de stand van de Zon, Maan en de planeten op het moment van geboorte, laat zien wat er speelt bij jouw kind.

In de horoscoop zien we wat het nodig heeft, wat het gelukkig maakt, maar ook wat het moeilijk vindt of waar het blokkades voelt.
Het consult is erop gericht om je meer inzicht in je kind te geven met handvatten om je kind nog beter te helpen zijn zelfvertrouwen op te bouwen en zichzelf te zijn. Als je begrijpt hoe je kind in elkaar steekt, dan weet je vaak beter hoe je op hem of haar moet reageren.

Een consult duurt ongeveer 1 tot 1½ uur. De kosten bedragen 75,-- euro.

De babyhoroscoop

Je weet waarschijnlijk wel al onder welk sterrenbeeld jouw baby geboren is. Maar wat heeft jouw kindje nodig om zich veilig en geborgen te voelen? Lekker met je mee op stap of rust en regelmaat? Wat heeft het nodig qua zorg?
Een persoonlijk kraamcadeau voor je kind, kleinkind of de baby van een vriendin.

Een babyhoroscoop kost 25,-- euro (alleen via de mail).

Voor het maken van een geboorte-, kinder- of babyhoroscoop heb ik de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Als je de geboortetijd niet weet, kun je die opvragen bij de burgerlijke stand van de gemeente waar je bent geboren.