Praktijk Klavertje Vier - Astrologie

Handlezen

Wat is handlezen?

Als handlezer lees ik voor uit jouw boek en help ik je herinneren wat je al lang weet, maar op de achtergrond is geraakt. De handvorm, de vorm en stand van de vingers en de huidpatronen zijn erfelijk bepaald en veranderen niet. Dit bepaalt jouw karakter.

Lijnen en tekens in de hand kunnen wel veranderen. Zij laten de kwaliteiten en eigenschappen zien: wat wil je, hoe denk je en wat voel je. Dit zie ik op verschillende plekken in je hand terug.

De lijnen in je hand kun je zien als jouw persoonlijke routekaart. Je bent niet verplicht die route in een keer rechtdoor te rijden. Je mag ook een afslag nemen, maar uiteindelijk kom je op je eindbestemming. De vrije wil mag hier een rol in spelen, jij maakt je eigen keuzes.

Een consult

Een consult duurt ongeveer 1 tot 1½ uur en bestaat uit twee onderdelen:

  1. Het maken van handafdrukken
  2. De handlezing

De lezing mag worden opgenomen. Heb je zelf deze mogelijkheid niet, dan kan ik het voor je opnemen en het je toesturen per mail of per We Transfer (geen garantie voor de geluidskwaliteit of eventuele technische mankementen).

De handafdrukken mag je meenemen naar huis. Omdat je handen veranderen, is het leuk om deze te bewaren en naar een eventueel volgend consult mee te nemen, zodat je de veranderingen kunt zien.

Kosten

De kosten bedragen 75,-- euro.